MAKSİMUM VERİMLİLİK YÜKSEK KALİTE EUROPER PERLİT HAKKIMIZDA MAKSİMUM VERİMLİLİK YÜKSEK KALİTE EUROPER PERLİT HAKKIMIZDA MAKSİMUM VERİMLİLİK YÜKSEK KALİTE EUROPER PERLİT HAKKIMIZDA

PerlitNedir

Perlit, camsı volkanik bir kayaç türüdür. Kırıldığı zaman küçük inci görünümü almaktadır. Gözenekli yapısı ile hem ses yalıtımı hem de su emiciliği yüksek bir maddedir. Perlit kullanıma hazır hale getirilirken kullanım alanına göre boyutlandırılmaktadır. Bu aşamada kabuk dokusunun korunmasına özen gösterilmektedir. İstenilen tane boyutuna göre kolayca kırılmaktadır.

  • Ateşe dayanıklıdır.
  • Ses geçirgenliği oldukça düşüktür.
  • Esnek ve sabit bir yapıya sahiptir.
  • Hacmi çok az ve yoğunluğu düşük seviyededir.

Perlit son yıllarda çeşitli alanlarda kullanılan malzemeler arasında yer almaktadır. Tarım ve bitki yetiştiriciliği işletmelerinde sıklıkla kullanılmaktadır. İnşaat ve yapı sektöründe kullanılan etkili bir malzeme olmaktadır. Sanayi sektöründe, kimya ve ilaç sanayisinde, seramik ve cam sanayisinde sıklıkla farklı şekillerde kullanılmaktadır.

Teklif Formu

Europer Ürünlerimiz

Kurumsal kalite,güvenilir ve profesyonel ekibimiz ile müşteri memnuniyetiyle sektöründe lider firmayız.Perlit üretimi ile profesyonel çalışma sağlayan firmamız ile hizmetinizdeyiz.

Kriyojenik Perlit

Kriyojenik tanklar, içlerinde -100 derecenin altında sıvı fazda bulunan gazları taşımak ve depolamak amacı ile üretilmektedir.

Gıda Perliti

Perlit eşsiz çentikli ve birbirine kenetli binlerce mikroskobik kanal sunarak birçok farklı kullanım alanı için en iyi akış oranını ve berraklığı sağlar.

İnşaat Perlit

Binalarda; sıva, şap, çatı kaplama ve katlar arasındaki ısı ve ses yalıtımını sağlamak amacıyla perlit kullanılmaktadır.

Tekstil Perliti

Perlit kararlı yapısı nedeniyle, kimyasal reaksiyonlara girmeyen ve suda çözünmeyen bir maddedir.

Tarım Perliti

Perlit % 90`ın üzerindeki toplam gözenekliliği ve %60 dolayındaki havalanma gözenekliliği ile toprağın havalanmasını sağlar, drenajını düzenler.

Ham Perlit

Üretimine yakın zamanda başladığımız ham perlit  homojen maden sahalarımızdan çıkarılmakta olup genleşme oranı oldukça yüksektir,

custom-box-icon-1

% 100 Organik
Perlit Ürünleri

Europer Perlit Gaziantep

custom-box-icon-2

Çevre Dostudur ve Kimyasal Reaksiyona Girmez

Europer Perlit Gaziantep

custom-box-icon-2

Radyoaktif Madde
İçermez

Europer Perlit Gaziantep

Bizden Haberler